01-10-2019, 05:00 AM
Można, ale pierwsze rozeznanie wskazuje że na pewno będą droższe o kilkaset złotych, oraz jest jeszcze jeden problem (poza dwoma, zamiast jednej przesiadki) - może byc ciężko zsynchronizować się z dolotem, aby być w Phuket o optymalnej godzinie i mogła by być sytuacja, że grupa wyjedzie, bo tak będzie dla niej optymalny transport, a Pani musiała by organizować dotarcie na wyspę własnym sumptem. Może być tak, ze mimo wykupionych biletów na autobus i prom, będzie trzeba z lotniska dotrzeć na stację autobusową.
Reasumujęc, wydaje mi się że prościej było by dotrzeć do Warszawy i razem z grupą podróżować. Są liczne busiki, które dowożą na lotnisko. Sam z tego skorzystam najprawdopodobniej.. Co prawda ważniejszy jest powrót z Warszawy, ale z Okęcia jest metro na Centralny, ew. na lotnisku stacja busów, które jeżdżą regularnie. Z ostatnich powrotów wsiadałem 150m od wyjścia z lotniska i jechałem do Łodzi , czekając może z pół godziny na odjazd.
Reasumujęc, wydaje mi się że prościej było by dotrzeć do Warszawy i razem z grupą podróżować. Są liczne busiki, które dowożą na lotnisko. Sam z tego skorzystam najprawdopodobniej.. Co prawda ważniejszy jest powrót z Warszawy, ale z Okęcia jest metro na Centralny, ew. na lotnisku stacja busów, które jeżdżą regularnie. Z ostatnich powrotów wsiadałem 150m od wyjścia z lotniska i jechałem do Łodzi , czekając może z pół godziny na odjazd.