22-10-2019, 07:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2019, 07:44 PM przez teresa maziec.)
(02-10-2019, 12:49 PM)Renata Rybicka napisał(a):(02-10-2019, 06:00 AM)Roman Klimczyk napisał(a): Przepraszam , faktycznie. Chciałbym w ramach decyzji pozytywnej mieć pieniądze na zakup biletów, a nie rozpisywać kolejnej wpłaty paruset złotych. Bilety przekroczą 2000 i oczekuję że powinniśmy zmieścić się na poziomie do 2500 w dwie strony. Ale na razie wpłaty idą dosyć opieszale i możliwe ze będę ustalał z grupą osób które wpłaciły indywidualnie kwestie działań, aby nie ponosiły one kosztów wzrostu cen biletów przez bieg czasu.. Trochę więcej kłopotów i może być tak, że jedna tura będzie przylatywała różnymi samolotami.
Ok, to ja się postaram niezwłocznie zapłacić. Proszę o wybaczenie, ale chce zapytać czy będzie Pan wystawiać jakieś pokwitowania lub inne dokumenty, faktury itp. Innymi słowy czy otrzymam jakieś potwierdzenie wpłaty z informacją na co ona jest przeznaczona i w jakiej sytuacji podlega zwrotowi.
pozdrawiam
Witaj Renatko, No już nie jesteś sama . Byłam też na głodówce na Filipinach w 1918 roku przeszło 3 miesiące . Leci więcej osób co już na głodówce były. Spokojnie zdaj się na Romka . Wprawdzie według mnie... hahaha jest dość drobiazgowy, ale wszystko robi z sercem i zaangażowaniem. Mam nadzieję na kolejną wspaniała przygodę no i piękną pogodę do opalania. Ja jadę tam po słońce ocean i oczyszczenie . Za dużo tu nie będę wchodzić ale jestem do dyspozycji telefonicznie w razie chęci kontaktu, pozdrawiam